Stefano Boeri Interiors

Speciaal voor de specials in de toren van Stefano Boeri Architetti heeft het architectenbureau Stefano Boeri Interiors verschillende interieurconcepten gecreëerd voor zowel de specials als de penthouses.

Beschikbare penthouses

Eccentric

Deze penthouses hebben een dynamische en meer alternatieve stijl, die wordt bepaald door het gebruik van nieuwe materialen, maar ook klassieke materialen. De muren zijn afwisselend bekleed met kalksteen en accenten van gestreepte keramische tegels. Een rustieke en toch chique sfeer.

Eclectic

Deze penthouses zijn een eerbetoon aan de esthetiek van Milanese interieurs met een eigentijdse touch. Door nieuwe technologieën te combineren met verfijnde en handgemaakte materialen zoals Crema Avorio marmer, terrazzo vloer met Travertijn marmeren inzetstukken en messing details, ontstaat er een unieke ruimtelijke sfeer. Een luxueus en eclectisch interieurontwerp dat een verfijnde hedendaagse taal spreekt.

Essential

Deze penthouses zijn ontwikkeld als open-plan woningtypologieën. De tijdloze esthetische neutraliteit van klei laat warme houten elementen toe om een zachte ruimtesfeer te creëren, terwijl doorzichtig en melkachtig glas het licht in de omgeving toelaat. Warm en uitnodigend.

Aanbod

Penthouses & specials