.

.

.

Wonderwoods

Leef midden in de natuur - in de stad

Eens in de zoveel tijd komt er een gebouw voorbij dat ons perspectief verandert. Een gebouw dat een nieuwe standaard zal zetten die over de hele wereld bekend zal zijn.

Een levend stadsicoon waar mensen gelukkig en gezond samenleven met de natuur.

Dit is Wonderwoods, een plek die u binnenkort uw thuis zult noemen.

Wonderwoods is namens de Luxury Lifestyle Awards uitgeroepen tot Best Luxury Mixed-Use Development & Best Luxury Mixed-Use Architecture in Nederland!

Penthouses

Het beste Italiaanse design door Stefano Boeri Interiors

Zes met natuur omgeven tweelaagse penthouses in de woontoren van ’s werelds bekendste Italiaanse architect Stefano Boeri: “Wonderwoods”.

De penthouses zijn gelegen op de 29e en 30e verdieping en bieden prachtig uitzicht over de stad. Voor de kopers van de penthouses staan indien gewenst interieurdesigners van Stefano Boeri Architetti klaar. Zij bieden advies en inspiratie met onder meer verschillende interieurconcepten.
.
.

Elegant, Gedurfd, en Groen

Geniet van de unieke voorzieningen die Wonderwoods te bieden heeft.

Voorzieningen

Huismeesterservice

Onze huismeesterservice staat 24/7 voor u klaar. Deze service kunt u vinden in de lobby in de toren van Stefano Boeri Architetti..

Dakpark met restaurant

Dineren of lunchen op de 7e verdieping met zicht op het groene dakpark terwijl u de vogels van boom naar boom ziet fladderen.

Gezonde voorzieningen

Wonderwoods biedt een rijke mix aan gezonde (horeca)concepten. Op de 1e verdieping in de toren van Stefano Boeri Architetti vindt u een gym.

Gezond Stedelijk Leven

Utrecht

Het Beurskwartier wordt een metropoolgebied waarin Gezond Stedelijk Leven centraal staat. Deze nieuwste wijk, momenteel in aanbouw, wordt levendig, groen en autoluw. Niet verwonderlijk dat Wonderwoods er deel van uitmaakt!

Wonderwoods is gelegen op de hoek van de Croeselaan & Jaarbeursboulevard.

Google maps

Brecheisen Makelaars+31 (0)30 200 3600

Stephan Wateler

Manon Hartel

Maarten van Heck

Eefje Voogd Makelaardij+31 (0)20 3050560

Eefje Voogd

Mariella Huizenga

Laurens Roosendaal