Leef midden in de natuur- in de stad

Wonderwoods | Uptown Living

Stap binnen in de wereld van Wonderwoods - een groene oase die slechts eens in de zoveel tijd opduikt en ons perspectief op stadsleven voorgoed verandert. Dit is niet zomaar een gebouw; het is een levend stadsicoon, wereldwijd erkend en geprezen.Te midden van het bruisende centrum van Utrecht komt Wonderwoods op als een adembenemend gebouw waar het stadsleven harmonieus samenvloeit met de natuur. Hier, in het hart van de stad, vindt u binnenkort uw thuis - een thuis dat ongeëvenaard is. Twee unieke woontorens verrijzen, elk met betoverende tweelaagse penthouses en exclusieve specials, voorzien van een overvloed aan letterlijk, natuurlijke pracht.Wonderwoods is namens de Luxury Lifestyle Awards uitgeroepen tot Best Luxury Mixed-Use Development & Best Luxury Mixed-Use Architecture in Nederland!
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 4 Afbeelding 5

Penthouses

De visionaire architectuur van Wonderwoods is het resultaat van de meesterlijke handen van de beroemde architecten Stefano Boeri Architetti uit Milaan en Roberto Meyer van MVSA Architects uit Amsterdam. De penthouses, trots gelegen op de hoogste verdiepingen van beide torens, bieden adembenemende panorama's over de stad, de Utrechtse Domtoren en de schilderachtige Utrechtse Heuvelrug. Maar dat is nog niet alles.

Specials

Ontdek ook de tweelaagse Specials op de 13e en 14e verdieping van de Boeri-toren, omgeven door weelderige geveltuinen die een groen kader vormen voor deze unieke luxe woningen. Wonderwoods is niet alleen een gebouw; het is een kunstwerk, een symfonie van architectuur en natuur. Vanaf de zomer van 2024 worden de exclusieve Penthouses & Specials opgeleverd.


Aanbod Penthouses & Specials

Bekijk het unieke penthouses & specials aanbod via de Woningzoeker

De twee groene torens, die samen een geheel vormen, leggen de relatie tussen natuur en technologie. Met het vele groen en de integratie van de natuur in de architectuur, verrast Wonderwoods met haar unieke uitstraling, het landschap van de hedendaagse Europese architectuur.

Geniet van de unieke voorzieningen die Wonderwoods te bieden heeft.

Voorzieningen

Huismeesterservice

Onze huismeesterservice staat 24/7 voor u klaar. Deze service kunt u vinden in de lobby in de toren van Stefano Boeri Architetti..

Dakpark met restaurant

Dineren of lunchen op de 7e verdieping met zicht op het groene dakpark terwijl u de vogels van boom naar boom ziet fladderen.

Gezonde voorzieningen

Wonderwoods biedt een rijke mix aan gezonde (horeca)concepten. Op de 1e verdieping in de toren van Stefano Boeri Architetti vindt u een gym.

In Wonderwoods willen wij stadsbewoners aanmoedigen hun relatie met de natuur te herontdekken. Toekomstige generaties inspireren om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn


~ Stefano Boeri

Gezond stedelijk leven

Wonderwoods maakt deel uit van het nieuwe metropoolgebied Beurskwartier, waarin Gezond Stedelijk Leven centraal staat. Deze nieuwe wijk, momenteel in aanbouw, wordt levendig, groen en autoluw. Niet verwonderlijk dat Wonderwoods er deel van uitmaakt!

Wonderwoods is gelegen op de hoek van de Croeselaan & Jaarbeursboulevard en ligt om de hoek van station Utrecht Centraal.