Luxe Penthouse

Twee torens, een concept

Woningtypen

Toren MVSA Architects

MVSA Architects heeft een duurzame toren ontworpen die in harmonie is met het ontwerp van Stefano Boeri Architetti. De ingenieuze architectuur is uitnodigend en werd ontworpen met de esthetiek van een kas in gedachten.

In deze toren komen koopwoningen, huurwoningen, boutique kantoren, het dakpark, Digital Art Space ‘Nowhere’ en diverse andere faciliteiten.

Toren Stefano Boeri Architetti

Stefano Boeri is een van de pioniers die natuur op grote schaal opnieuw een plaats geeft in een stedelijke omgeving. Hij wordt tot de belangrijkste trendsetters van de hedendaagse architectuur gerekend. Wereldwijd volgen architecten zijn voorbeeld in grensverleggende, groene ontwerpen.

In deze toren komen zowel huur- als koopwoningen, een dakpark met restaurant, een gym, gezonde horecavoorzieningen en diverse faciliteiten.

Dubbellaags penthouse in de MVSA-toren


Penthouse - Type MVSA

Bekijk dit exclusieve penthouse, gelegen in het bruisende hart van Utrecht, dat zich uitstrekt over twee woonlagen op de 20e en 21e verdieping. Met een royale woonoppervlakte van 190 m2 biedt dit penthouse een unieke woonervaring met zijn opvallende architectuur van MVSA Architects, dat zich kenmerkt door de prachtige ronde gevelvormen. Dit appartement biedt een prachtige vide, met adembenemend uitzicht over de omgeving door de enorme raampartij van 5,5 meter hoogte.
Klik op 'Bekijk' voor de complete woningomschrijving.

Bekijk

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type R

Stel je voor: een exclusief penthouse op grote hoogte, met adembenemende uitzichten richting de binnenstad en de Domtoren, die je elke dag verrassen. Dit unieke penthouse appartement gelegen op de 29e en 30e verdieping biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook een indrukwekkende leefruimte van 221 m2 verdeeld over twee woonlagen. Met een plafondhoogte van 2,80 meter geniet je van een gevoel van vrijheid en licht op elke hoek van deze woning.

Bekijk

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type S

Stap in de wereld van ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit met dit adembenemende penthouse, gelegen op de 29e en 30e verdieping. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 244 m2, verdeeld over twee woonlagen, belichaamt dit penthouse het summum van comfort en stijl op grote hoogte. Met een totaal van 36 m2 aan buitenruimten, waaronder terrassen die toegankelijk zijn vanuit zowel de eetkeuken als de royale living, wordt binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden.

Bekijk

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type T

Maak kennis met exclusief wonen in het hart van Utrecht, waar dit penthouse op de 29e en 30e verdieping zich verheft als een icoon van luxe en comfort. Met een woonoppervlakte van 178 m2 biedt dit unieke penthouse een ongeëvenaarde leefervaring met adembenemend weids uitzicht op zowel de stad als de panoramische omgeving. Dit stijlvolle penthouse onderscheidt zich door zijn bijzondere architectuur en schuine gevel, wat resulteert in een speelse indeling die de verbeelding prikkelt.

Bekijk

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type U

Welkom in dit exclusieve penthouse dat luxe en comfort combineert op de 29e en 30e verdieping van de Boeri-toren, met adembenemend uitzicht over de weidse omgeving. Met een royale woonoppervlakte van 178 m2 biedt dit unieke thuis een zeldzame levensstijl voor diegenen die houden van verfijning en exclusiviteit. De buitenruimten, verdeeld over twee verdiepingen, omvatten in totaal 29 m2 aan terrassen, perfect om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang boven de stad.

Bekijk

Dubbellaagse special in de Boeri-toren

Special - Type M1

Dit bijzondere ‘’Special’’ appartement op de 13e en 14e verdieping van de Boeri-toren, met uitzicht over de oude stad en zicht op de Domtoren, biedt een ongekende luxe en ruimte voor een echtpaar of gezin dat op zoek is naar iets bijzonders. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van maar liefst 286 m2 en extra hoge plafonds van circa 2,80 meter, is dit het grootste beschikbare appartement in Wonderwoods. Het enorme dakterras waar groen de hoofdrol speelt, is de kers op de taart.

Bekijk

Dubbellaagse special in de Boeri-toren

Special - Type M2

Wonen in het groen midden in de stad is een voorrecht dat zelden geëvenaard wordt. Daarnaast biedt dit exclusieve ‘’Special’’ appartement op de 13e en 14e verdieping van de Boeri-toren, een weelderige oase van luxe te midden van de stedelijke pracht. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 272 m2, verdeeld over twee verdiepingen, is dit een thuis voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en een vleugje weelde. Het royale dakterras en de balkons op beide verdiepingen maken het plaatje compleet.

Bekijk