Luxe Penthouse

Voor ieder wat wils

Voorzieningen

Geniet van de unieke voorzieningen die Wonderwoods te bieden heeft. In Wonderwoods ervaart u wonen op zijn best, met een overvloed aan unieke voorzieningen ‘in huis’. Waar wooncomfort samensmelt met een wereld van mogelijkheden, ontdekt u de ongekende geneugten van het moderne stadsleven. Welkom in de wereld van Wonderwoods, waar elke dag een avontuur is en luxe hand in hand gaat met gemak.
Afbeelding 2  

Huismeesterservice

Onze huismeesterservice staat exclusief voor u klaar. Deze service kunt u vinden in de lobby in de toren van Stefano Boeri Architetti. Met ons serviceconcept krijgt u straks hoogwaardige locatieservice (denk aan pakketjes aannemen en verzenden, vakantieservice, reparaties, storingen en degelijke). Een team van hospitality hosts en een servicemanager zorgen dat dagelijks alles voor u is geregeld. Het team is op een vaste plek aanwezig en is hét aanspreekpunt voor u als bewoner(s) en bezoekers.

Afbeelding 3  

Dakpark met restaurant

Op 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de twee torens met elkaar verbindt. In dit dakpark komt een bijzonder city restaurant met een groot terras. U kunt hier lunchen of dineren tussen het groen, terwijl u de vogels van boom naar boom ziet fladderen. Geniet van de bijzondere uitzichten op de stad en omgeving en ervaar de bruisende groene en vitale stad, terwijl u samen met uw partner, zakenrelatie of vrienden geniet van deze extra’s in Wonderwoods!

Afbeelding 4  

Gezonde concepten

Wonderwoods biedt een rijke mix aan gezonde (horeca)concepten waar u straks na een drukke dag gebruik van kunt maken. Geen zin om te koken na een drukke dag? In Wonderwoods vindt u ook snelle gezonde oplossingen voor een heerlijke maaltijd thuis.

Afbeelding 1  

Sporten

Op de 1e verdieping in de toren van Stefano Boeri Architetti komt een gym. Deze moderne stadsfitness, wordt een oase van gezondheid en welzijn midden in de bruisende stad. De gym is ontworpen met de moderne stedeling in gedachten, waarbij de perfecte balans wordt gevonden tussen lichaamsbeweging en ontspanning. De ruimte wordt uitgerust met de nieuwste technologieën en ultramoderne apparatuur. De grote gevelramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor een frisse en energieke sfeer ontstaat.

Afbeelding 3  

Nowhere Art Space museum

A Nowhere is geen traditionele kunstgalerie of museum, maar brengt met behulp van technologie een nieuwe vorm van interactieve multi-sensorische kunstzinnige ervaringen, die nooit eerder in Europa zijn vertoond. In het voorjaar van 2025 opent dit digitale museum haar deuren op de begane grond van de MVSA-toren aan de Jaarbeursboulevard. De opening zal worden gekenmerkt door een nieuwe permanente tentoonstelling van het kunstcollectief teamLab, 's werelds leider in meeslepende kunstervaringen. www.nowhereartspace.com

Afbeelding 4  

Mobiliteitshub

Wonderwoods stimuleert het delen van diverse duurzame vervoersmiddelen zoals e-auto's, e-bikes en e-scooters in de vorm van een mobiliteitshub. Met slechts een paar klikken reserveert, ontgrendelt en betaalt u een transportmiddel naar keuze via een mobiele app. Natuurlijk heeft het ook voordelen om direct om de hoek te wonen van het grootste ov-knooppunt van Nederland. De mobiliteitshub is onlosmakelijk verbonden met het duurzame karakter van het mobiliteitsplan. Doordat enkel elektrisch aangedreven voertuigen worden aangeboden, wordt geen aanslag gedaan op de luchtkwaliteit en het milieu door de uitstoot van CO2, stikstof of fijnstof. Ook zorgt de hub er voor dat minder voertuigen benodigd zijn dan bij privébezit, wat de stad meer ruimte biedt en bijdraagt aan haar leefbaarheid.

Afbeelding 1  

OV om de hoek

Wonderwoods ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal – hét ov-knooppunt in Nederland – waar treinen, bussen en trams naadloos op elkaar aansluiten voor reizen door het hele land en daarbuiten. Luchthaven Schiphol International Airport ligt op slechts 30 minuten afstand. cu2030.nl mijnstation.nl

Afbeelding 4  

Parkeren fiets en auto

Beurskwartier wordt een autoluwe wijk. Daarom is gekozen voor beperkte parkeerplekken in Wonderwoods en wordt het delen van e-auto's, e-bikes en e-scooters gestimuleerd. Met de auto bent u in circa 10 minuten op de ringweg Utrecht. In totaal zijn 158 parkeerplekken beschikbaar voor de nieuwe bewoners, in de ondergrondse parkeergarage van Wonderwoods. Voor de kopers van de Penthouses & Specials zijn 2 vaste parkeerplaatsen gereserveerd. Deze zijn optioneel te huur.

Afbeelding 1  

Fietsenstalling voor bewoners

Voor de bewoners en gebruikers van Wonderwoods komt er een royale fietsenstalling in de Boeri-toren, verdeeld over verschillende verdiepingen. De ingang van deze fietsenstalling is aan de Croeselaan. De fietsplekken op de begane grond en een deel van de eerste verdieping zijn uitsluitend bestemd voor bewoners.