Luxe Penthouse

Wonderwoods

De locatie

Wonderwoods is een icoon in de nieuwe binnenstad van Utrecht, op steenworp afstand van Utrecht Centraal Station – hét ov-knooppunt in Nederland. Wonderwoods ligt op de hoek van de Jaarbeursboulevard en Croeselaan en wordt een bruisend middelpunt van gezondheid en geluk in hartje Utrecht.

Gezond stedelijk leven

Utrecht is de vierde grootste stad van Nederland. Wie kent niet de gezellige binnenstad met de mooie grachten, de bekende Domtoren, parken en historische gebouwen. De stad biedt alle voorzieningen die bij een metropool horen zoals cultuur, bruisende horecagelegenheden, fijne boetiekjes en uitgestrekte groene gebieden voor de deur. In de gezellige binnenstad voelt u zich meteen thuis. Het onderscheidt zich van andere Nederlandse steden door de gezellige kadeterrassen die direct aan het water liggen.

Metropoolgebied

Het nieuwe Beurskwartier wordt een metropoolgebied waarin Gezond Stedelijk Leven centraal staan. Deze nieuwste wijk, momenteel in aanbouw, wordt levendig, groen en autoluw met onder andere een stadspark. Er is plek voor circa 2.500 woningen voor zo’n 4.000 tot 5.000 mensen. Het gaat om een grote diversiteit aan appartementen in verschillende maten en prijsklassen en koop- en huurwoningen.

Gedurfd en groen

De iconische torens van Wonderwoods geven het gebied een gedurfde, groene uitstraling. Maar ook de megabioscoop Kinepolis en de Nieuwe Jaarbeurs zorgen voor een aantrekkingskracht op de hele stad. Diverse lokale, kleine ondernemers en kunstenaars vinden er hun plek en innovatieve bedrijven werken aan de toekomst van gezondheid, duurzaamheid, ICT en gaming. De gebouwen verschillen in hoogte vanaf 12 meter tot hoogbouw van 70 en 104 meter.


Internationaal

Utrecht is typisch Nederlands maar toch Internationaal met alle steden van de Randstad dichtbij! De wereld ligt aan uw voeten met Utrecht Centraal Station op steenworp afstand van Wonderwoods. Wonderwoods ligt op de hoek van de Croeselaan & Jaarbeursboulevard.