Luxe Penthouse

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type R

Stel je voor: een exclusief penthouse op grote hoogte, met adembenemende uitzichten richting de binnenstad en de Domtoren, die je elke dag verrassen. Dit unieke penthouse appartement gelegen op de 29e en 30e verdieping biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook een indrukwekkende leefruimte van 221 m2 verdeeld over twee woonlagen.
Met een plafondhoogte van 2,80 meter geniet je van een gevoel van vrijheid en licht op elke hoek van deze woning. De oriëntatie op het noordoosten zorgt voor een perfecte balans tussen natuurlijk licht en een koele sfeer, waardoor deze plek niet alleen prachtig is, maar ook aangenaam om in te wonen.

Verdieping 29

Bij binnenkomst op de eerste verdieping word je verwelkomd door een imposante hal met een toilet en ruime bergruimte. De comfortabele living met open keuken is een oase van licht en ruimte, en biedt directe toegang tot een groen terras waar je kunt genieten van het buitenleven. De slaapkamer met ensuite badkamer en de werkkamer, beiden met toegang tot het terras, creëren een harmonieuze balans tussen functionaliteit en elegantie. Op adembenemende hoogte op de 29e verdieping, straalt dit appartement een gevoel van luxe uit dat je dagelijks zult ervaren.

Verdieping 30

Via de trap in de living betreed je de slaapverdieping met twee royale slaapkamers, elk met een eigen terras en badkamer. Een separaat toilet in de hal biedt extra gemak. De ruimte voor een grote inloopkast en ruimte om te werken maken deze verdieping niet alleen bijzonder maar ook functioneel. De royale (overloop)hal geeft tevens toegang tot een van de terrassen, en is daarmee een perfecte plek om te ontspannen.
Luxe is de rode draad die door dit penthouse loopt, met hoogwaardige afwerkingen, ruime bergruimte en kastmogelijkheden. Bovendien zijn er twee parkeerplaatsen (optioneel te huur) beschikbaar in de ondergrondse garage, waardoor het gemak van het stadsleven binnen handbereik is.

Dit penthouse is niet zomaar een woning; het is een weerspiegeling van jouw verfijnde levensstijl. Ervaar het hoogtepunt van luxe wonen op deze exclusieve locatie en geniet elke dag van de bijzondere ervaring die dit unieke penthouse te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de ongeëvenaarde charme van wonen op grote hoogte.

Kenmerken
✓ Woonoppervlakte van 221 m2
✓ Verdiepingen 29 en 30, Boeri-toren
✓ Buitenruimten totaal 31 m2
✓ Extra hoge plafonds van circa 2,80 meter
✓ Vloerverwarming en -koeling
✓ Energielabel A+++
✓ Ligging / oriëntatie: Noordoost
✓ Eigen parkeerplaatsen in ondergrondse garage (optioneel te huur)
✓ Oplevering zomer 2024
✓ Bouwnummer 02.29.02
✓ Koopsom € 2.300.000,- v.o.n.
Beschrijving 1 Beschrijving 2 Beschrijving 3 Beschrijving 4 Beschrijving 5 Beschrijving 6

Meer over wonen in de Boeri-toren

Entree - lobby
De Boeri-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de lobby bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis. In de lobby van de Boeri-toren bevindt zich tevens een huismeesterservice.

Parkeren Wonderwoods
De koper(s) van het penthouse type R wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de Boeri-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering
De oplevering van de Boeri-toren start naar verwachting in Q3 2024.

Actueel aanbod