Luxe Penthouse

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type U

Welkom in dit exclusieve penthouse dat luxe en comfort combineert op de 29e en 30e verdieping van de Boeri-toren, met adembenemend uitzicht over de weidse omgeving. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 178 m2 biedt dit unieke thuis een zeldzame levensstijl voor diegenen die houden van verfijning en exclusiviteit. De buitenruimten, verdeeld over twee verdiepingen, omvatten in totaal 29 m2 aan terrassen, perfect om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang boven de stad.

Verdieping 29
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een hal, voorzien van een garderobe met handige bergkasten en een separaat toilet. De woon- en eetkamer op deze verdieping straalt een uitnodigende warmte uit, ideaal voor het ontvangen van familie en vrienden. De directe toegang tot het zonnige terras biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving, waardoor elk moment hier een genot is. De master bedroom met aangrenzende luxe badkamer op deze verdieping, biedt een oase van rust en comfort. Met extra hoge plafonds van circa 2,80 meter voelt elke ruimte licht en luchtig aan.

Verdieping 30
Een trap leidt naar deze verdieping, met links en rechts de hal. In basis biedt deze verdieping ruimte voor twee royale (slaap)kamers, elk met eigen terras en een gastenbadkamer en separaat toilet. Maar ook is er de keuze om een van de kamers om in te richten als ruim privé kantoor, oftewel flexibiliteit en luxe op maat. Ontdek het ultieme comfort en de exclusiviteit in dit penthouse, waar elke dag een onvergetelijke ervaring wordt.
Met vloerverwarming en -koeling, energielabel A+++, en een ligging op het zuidwesten is dit penthouse niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en energiezuinig. Twee parkeerplaatsen in de ondergrondse garage (optioneel te huur) voegen gemak toe aan het drukke stadsleven. Welkom thuis, waar luxe en verfijning samenkomen op indrukwekkende hoogten.

Kenmerken
✓ Woonoppervlakte van 178 m2
✓ Verdiepingen 29 en 30, Boeri-toren
✓ Buitenruimten totaal 29 m2
✓ Extra hoge plafonds van circa 2,80 meter
✓ Vloerverwarming en -koeling
✓ Energielabel A+++
✓ Ligging / oriëntatie: Zuidwest
✓ Eigen parkeerplaatsen in ondergrondse garage (optioneel te huur)
✓ Oplevering zomer 2024
✓ Bouwnummer 02.29.05
✓ Koopsom € 1.850.000,- v.o.n.
Beschrijving 1 Beschrijving 2 Beschrijving 3 Beschrijving 4 Beschrijving 5 Beschrijving 6

Meer over wonen in de Boeri-toren

Entree - lobby
De Boeri-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de lobby bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis. In de lobby van de Boeri-toren bevindt zich tevens een huismeesterservice.

Parkeren Wonderwoods
De koper(s) van het penthouse type R wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de Boeri-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering
De oplevering van de Boeri-toren start naar verwachting in Q3 2024.

Actueel aanbod