Luxe Penthouse

Dubbellaags penthouse in de Boeri-toren

Penthouse - Type T

Maak kennis met exclusief wonen in het hart van Utrecht, waar dit penthouse op de 29e en 30e verdieping zich verheft als een icoon van luxe en comfort. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 178 m2 biedt dit unieke penthouse een ongeëvenaarde leefervaring met adembenemend weids uitzicht op zowel de stad als de panoramische omgeving.
Dit stijlvolle penthouse onderscheidt zich door zijn bijzondere architectuur en schuine gevel, wat resulteert in een speelse indeling die de verbeelding prikkelt. De extra hoge plafonds van circa 2,80 meter, in combinatie met vloerverwarming en -koeling, creëren een ambiance van pure weelde. Het energielabel A+++ benadrukt het duurzame en milieubewuste wonen.

Verdieping 29
Je betreedt een oase van luxe via de hal die leidt naar een gecombineerde woon- en eetkamer, voorzien van veel natuurlijk licht dankzij de gevelhoge raampartijen. De zijkamer biedt de mogelijkheid voor een extra zitgedeelte of zelfs een bibliotheek. Met een aparte ruimte die kan dienen als werkkamer, wordt hier het ideale evenwicht tussen werk en ontspanning gerealiseerd. De groene buitenruimten maken het wooncomfort compleet.

Verdieping 30
Op deze verdieping openbaart zich een comfortabele leefruimte met een royale hal die toegang biedt tot de slaapkamers. Op deze hoogte is panoramisch uitzicht een gegeven. De grote master bedroom straalt luxe uit en wordt vergezeld door een naastgelegen kastruimte die weer toegang biedt tot de complete badkamer met ligbad, inloopdouche, een dubbele wastafel en een separaat toilet. Een bergruimte voor bijvoorbeeld koffers en andere zaken maken het plaatje compleet. Het royale groene terras biedt een oase van rust en privacy, terwijl een extra kamer de mogelijkheid biedt voor een eigen studie-/werkkamer of fitnessruimte.
Gastvrijheid is een prioriteit met een extra- / logeerkamer die grenst aan een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet en een ruimte in de hal voor de wasmachine en droger. Praktisch gemak ontmoet comfort met twee parkeerplaatsen (optioneel te huur) in de ondergrondse garage.

Dit penthouse belichaamt de definitie van luxe wonen in Utrecht, waar elke vierkante meter geniet van elegantie en exclusiviteit. Ervaar het zelf en dompel jezelf onder in het comfort van dit unieke vastgoed, waar wonen een kunst op zich is.

Kenmerken
✓ Woonoppervlakte van 178 m2
✓ Verdiepingen 29 en 30, Boeri-toren
✓ Buitenruimten totaal 19 m2
✓ Extra hoge plafonds van circa 2,80 meter
✓ Vloerverwarming en -koeling
✓ Energielabel A+++
✓ Ligging / oriëntatie: Zuidoost/Zuidwest
✓ Eigen parkeerplaatsen in ondergrondse garage (huur)
✓ Oplevering zomer 2024
✓ Bouwnummer 02.29.04
✓ Koopsom € 1.950.000,- v.o.n.
Beschrijving 1 Beschrijving 2 Beschrijving 3 Beschrijving 4 Beschrijving 5 Beschrijving 6

Meer over wonen in de Boeri-toren

Entree - lobby
De Boeri-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de lobby bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis. In de lobby van de Boeri-toren bevindt zich tevens een huismeesterservice.

Parkeren Wonderwoods
De koper(s) van het penthouse type R wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de Boeri-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering
De oplevering van de Boeri-toren start naar verwachting in Q3 2024.

Actueel aanbod