Luxe Penthouse

Dubbellaagse special in de Boeri-toren

Special - Type M2

Wonen in het groen midden in de stad is een voorrecht dat zelden geëvenaard wordt. Daarnaast biedt dit exclusieve appartement op de 13e en 14e verdieping een weelderige oase van luxe te midden van de stedelijke pracht. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 272 m2, verdeeld over twee verdiepingen, is dit een thuis voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en een vleugje weelde.

Verdieping 13
Bij binnenkomst op de 13e verdieping word je verwelkomd in een ontvangsthal met een toilet en handige bergruimte inclusief garderobe. De eetkamer, ruim genoeg voor een keuken met kookeiland en overvloedige kastruimte en heeft toegang naar een balkon. De aangrenzende woonkamer biedt een adembenemend uitzicht op de stad, terwijl een apart terras uitnodigt tot ontspanning.

De keuken gaat over in een aparte ruimte die ideaal is als werkkamer, met hoge ramen die een bijzondere uitstraling geven. Deze kamer grenst aan het ruime dakterras, een plek waar werken aanvoelt als vakantie, omgeven door groen en met een prachtig uitzicht op de stad. Hier, onder de bijzondere Hollandse luchten, kunnen gasten worden ontvangen, wijntjes worden gedronken en kun je genieten van het buitenleven.

Verdieping 14
Op deze verdieping bevindt zich een indrukwekkende master bedroom met een ensuite badkamer met ligbad en inloopdouche, de mogelijkheid voor een inloopkast en zelfs een eigen gym. Twee extra slaapkamers bieden ruimte voor gezinsleden of gasten, terwijl de tweede badkamer met inloopdouche een oase van ontspanning is. De twee terrassen op deze verdieping laten je genieten van de middag- en avondzon, karakteristieke Hollandse luchten op elk moment van de dag en het rustgevende avondrood.

Dit groene stadsparadijs wordt verder verrijkt door de energiezuinige voorzieningen, waaronder vloerverwarming en -koeling, en het A+++ energielabel. Bovendien zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar (optioneel te huur) in de ondergrondse garage, wat een zeldzame luxe is in het hart van de stad. Kortom, dit appartement belichaamt de perfecte combinatie van weelderig groen wonen en het bruisende stadsleven. Een unieke kans voor wie zoekt naar comfort, luxe en een thuis waar het leven altijd fijn is.

Kenmerken
✓ Woonoppervlakte van 272 m2
✓ Verdiepingen 13 en 14, Boeri-toren
✓ Buitenruimten totaal 82 m2
✓ Extra hoge plafonds van circa 2,80 meter
✓ Vloerverwarming en -koeling
✓ Energielabel A+++
✓ Ligging / oriëntatie: Zuidoost / Zuidwest
✓ Eigen parkeerplaatsen in ondergrondse garage (optioneel te huur)
✓ Oplevering zomer 2024
✓ Bouwnummer 02.13.03
✓ Koopsom € 2.595.000,- v.o.n.
Beschrijving 1 Beschrijving 2 Beschrijving 3 Beschrijving 4 Beschrijving 5 Beschrijving 6

Meer over wonen in de Boeri-toren

Entree - lobby
De Boeri-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de lobby bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis. In de lobby van de Boeri-toren bevindt zich tevens een huismeesterservice.

Parkeren Wonderwoods
De koper(s) van het penthouse type R wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de Boeri-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering
De oplevering van de Boeri-toren start naar verwachting in Q3 2024.

Actueel aanbod